DefiSign Life AED

Specialt udviklet til den almindelige borger.

DefiSign Life hjertestarteren giver tydelige talte instruktioner og er yderst brugervenlig. lavet af højeste kvalitet. Og med 10 års garanti.

DefiSign Life AED: speciaal ontworpen voor iedereen!
Van professionele hulpverlener tot burgerhulpverlener; van baby tot volwassene
 

Klar til brug med det samme

Efter at man har åbnet låget, er apparatet øjeblikkeligt klar til brug. Elektroderne er allerede sat til apparatet. Hjertestarteren går med det samme i gang med at give instruktioner. Disse instruktioner bliver understøttet af billeder som lyser op ved hjælp af små led-lamper.

 • Connector.

  10 (!) års garanti

  Vores hjertestarter er bygget af materialer af højeste kvalitet. en garanti på 10 år er derfor også et logisk skridt. Helt unikt på hjertestartermarkedet!

 • Connector.

  Fra den velrenommerede fabrikant, Schiller Medical

  Vores hjertestartere bliver produceret af Schiller Medical i Schweiz: En forløber i medicinal branchen. Dette kan man se på den høje kvalitet.

 • Connector.

  Nem at bruge

  Løft låget og hjertestarteren er klar til brug. Elektroderne er allerede sat til apparatet, sådan sparer man kostbare sekunder.

 • Connector.

  Lang holdbarhed på elektroder og batterier

  Elektroderne har en holdbarhed på 2,5 år. Battererne har en kapacitet på 6 år! Hjertestarteren giver selv besked når batterier og elektroder skal udskiftes.

 • Connector.

  Høj modstandsdygtighed mod støv og fugt.

  Grundet sin høje IP-værdi kan DefiSign Life AED hænge såvel udendørs som indendørs, i et køkken, en stue, en svømmehal, på kontoret eller i et industriområde. DefiSign hjertestarter passer overalt!

 • Connector.

  Flersproget

  Bliver standard leveret med 3 sprog. Forskellige sprogkombinationer er muligt.

DefiSign Life AED er øjeblikkeligt klar til brug.
Elektroderned er pre-connected og godt synlige

Man sparer kostbare sekunder

Elektroderne er synlige ved første øjekast, og er allerede sat til hjertestarteren. Elektroderne sættes direkte på patientens nøgne brystkasse. Herefter går hjertestarteren direkte videre med genoplivningsprotokollen.

Hermed bliver der sparet vigtige sekunder.

Fra baby til voksen

Ved genoplivning af et barn (til 25 kg) skal man bruge specielle børneelektroder. Disse elektroder kan man opbevare på bagsiden af hjertestarteren. Ved af brug af disse elektroder bliver stødet justeret til barnets krop.
Hermed er kan DefiSign Life bruges til enhver målgruppe: fra baby til voksen.

DefiSign Life AED børneelektroder

DefiSign Life AED

Specielt udvilklet til brug af alle og enhver