DefiSign 100 Hjertestarter skab

DefiSign 100 skabet er et robust skab som kombinerer holdbarhed med letvægt. Meget smart design, for hermed kan skabet hænges op på en hvilken som helst væg. Skabet er lavet af kunststof og den fleksible låge af polycarbonat.
DefiSign 100 har derudover en temperaturregulator, alarm og belysning dag og nat.
Kort sagt, DefiSign udendørsskab er et avanceret og robust indendørsskab.

Bedste placering

Det anbefales at hjertestarteren hænges i et offentligt og centralt område i din virksomhed eller forening, som f.eks i kantinen eller receptionen.

Skabet kan nemt hænges op på muren ved hjælp af 3 skruer. Alarmen bruger batteri og der er derfor ikke brug for strømforsyning.
Når de medleverede D-cell batterier bliver sat i skabet vil alarmen aktiveres. Dette kan man kontrollere ved at den røde LED lampe skal blinke rødt. Når hjertestarteren er sat ind i skabet, kan man forsegle skabet. Dermed er det nemt at se om skabet har været åbent.

Et utal af funktioner

DefiSign 100 Hjertestarter skab har en højlydt alarm, som går af når skabet åbnes. Skabet er udstyret med indbygget LED belysning, så hjertestarteren også er synlig i mørke.

Vær opmærksom på at dette skab ikke har et opvarmnings- eller ventilationssystem og derfor ikke er egnet til udendørs brug.

Dimensioner

H = 423 mm, L = 388 mm, D = 201 mm, Vægt = 3,5 kg

Garanti

DefiSign 100 hjertestarterskab har en fabriksgaranto på 2 år.