DefiSign 210 udendørs hjertestarterskab

I DefiSign assortimentet er der også et udendørs hjertestarterskab med lås til rådighed; DefiSign 210 udendørs hjertestarterskab .
Dette robuste udendørsskab kombinerer holdbarhed med letvægt. Meget smart design, for hermed kan skabet hænges op på hvilken som helst væg. Skabet er lavet af kunststof og den fleksible låge af polycarbonat.
DefiSign udendørsskabet har derudover en temperaturregulator, alarm og belysning dag og nat.
Dette skab er udstyret med en pinlås. Vi anbefaler at man vælger et skab uden lås eftersom hjertestarteren skal være tilgængelig 24/7.

Hvert sekund tæller ved en genoplivning, og her vil en lås desværre gøre processen langsommere. Vi anbefaler derfor DefiSign 200!

Bedste placering

Selvom DefiSign 210 råder over et godt ventilationssystem, er det alligevel vigtigt at skabet hænges op på et skyggefuldt sted.

Ventilationssystemet undertrykker nemlig høje temperaturer til et vist niveau men fungerer ikke som køleelement. Derfor kan batteriets levetid blive forkortet hvis skabet hænger direkte i solen. I sådanne omstændigheder er der også stor risiko for at gelen på elektroderne tørrer ud, og dermed er der risiko for at hjerterytmen ved genoplivning ikke bliver målt helt præcist.

Grundet ventilationssystemet skal skabet sluttes til elektricitet. Vi anbefaler at det udføres af en certificeret elektriker.

Et utal af funktioner

• Lås med pinkode
• Højlydt alarm som går af når skabet bliver åbnet (eller bliver brudt åbent)
• Indbygget LED belysning med sensorer så hjertestarteren altid er synlig.
• Automatisk ventilationsmekanisme, både til afkølning og opvarmning

Dimensioner

H = 423 mm, L = 388 mm, D = 201 mm,
Vægt = 3,5 kg

Garanti
DefiSign 210 har en standard fabriksgaranti på 2 år.

Indholdet af din bestilling:

  • DefiSign udendørsskab 210
  • Transformer
  • Brugsvejledning

Vær opmærksom på at kabler og montage ikke bliver med leveret.