Forhandlere af DefiSign produkter

På denne side finder du en oversigt over forhandlere som sælger DefiSign produkter i Danmark. Ved at klikke på et af nedenstående logoer, vil du komme videre til den nævnte webshop. Hvis du har spørgsmål vedr. vores produkter kan du kontakte en af forhandlerne herunder. De hjælper dig med glæde videre.

JEG VIL VÆRE FORHANDLER

Vil du være forhandler af DefiSign produkter? Intet problem!

Medisol er en uafhængig leverandør af hjertestartere og relateret livreddende udstyr,
✓ Markedets bedste pris
✓ 90% på lager
✓ God rådgivning
✓ Gratis fragt
✓ 30 dages betalingstermin. Hos os kan du også købe hele DefiSign assortimentet!

Vi er en landsdækkende virksomhed, hvor fokus er at tilbyde førstehjælps-undervisning, vejledning og salg af hjertestartere.
Vi brænder for at skabe et sikkert Danmark og vi er stolte af Danmarks største hjertestarter webshop! Hos os kan du også købe hele DefiSign assortimentet!

Hos RescYou lægges der utrolig stor vægt på, kun at ansætte instruktører der virkelig er kompetente til at udfylde den rolle der kræves ved undervisning i kurser, der i en given situation, kan vise sig at have livsvigtig karakter. Derudover sælger vi et udvalg af hjertestartere og tilbehør. Hos os kan du også købe hele DefiSign assortimentet!

Vi arbejder alle til daglig, som professionelle inden for den præhospitale, beredskabets og sygehusets verden. Vores undervisning vil bære præg af at alle vores instruktører har mange års erfaring fra den virkelige verden, og vi vil bringe den “virkelige verden” ind i undervisningen, med historier og cases som relaterer til det fortalte.
Hos os kan du også købe hele DefiSign Assortimentet!
Det er Red-Livs mål og mission at udbrede viden om førstehjælp og brandslukning, og således være med til at gøre en forskel for sikkerhed og forebyggelse i hverdagen.
Red-Liv’s virksomhed er baseret på førstehjælpskurser, brandkurser samt foredrag i førstehjælp. Derudover salg af udstyr. Den ultimative belønning for vores arbejde er, når vi sammen med vores kunder og samarbejdspartnere kan være med til at redde liv.

Hos os kan du også købe hele DefiSign Assortimentet!